Termostatik Radyatör Vanaları


Termostatik Radyatör Vanaları

Farklı ısı kaynaklarını dikkate alın

Güneş ışığı, aydınlatma araçları, elektrikli ev eşyaları, hatta insanlar, çevrelerine ısı yayarak içinde bulundukları mekanın sıcaklığın yükseltirler. Bu nedenle zaman zaman ortam sıcaklığı istenilen düzeyin üstüne çıkar. Öte yandan, yapılan hesaplar, bir odanın sıcaklığını 1°C yükseltmenin, yakıt maliyetlerini yüzde 6 artırdığını göstermektedir. Termostatik radyatör vanaları, her odadaki farklı ısı kaynaklarına göre sıcaklığı sabit tutarak konforunuzu artırır, yakıttan tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca vanalarda alt ve üst sıcaklıklar limitlenerek dış müdahalelerin de önüne geçilebilir.

Hızlı havalandırma yapın

Kapı ve camları aralık bırakarak sürekli havalandırma yerine, sonuna kadar açarak odaları en kısa sürede havalandırın. Böylece duvarlarda depolanmış ısıyı kaybetmemiş ve tasarruf sağlamış olursunuz. Ayrıca havalandırma sırasında termostatik radyatör vanalarını donma koruması pozisyonuna getirin.

Gece ayarınızı düşürün


Eğer merkezi ısıtma sisteminiz dış hava kompanzasyon paneli tarafından kontrol edilmiyorsa, geceleri termostatik radyatör vanalarınızı iki konum geriye ayarlayın. Merkezi sisteminizde dış hava kompanzasyon paneli varsa, vanalarınızla oynamayın.

cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry