Elco


Elco

Vectron Modeller
14,5 – 2.100 kW kapasite aralığında, kolay erişebilirlik ve servis imkanı, kompakt, hafif, farklı namlu uzunlukları seçenekleri ile küp formasyonunda brülör sökülmeden servis sağlanabilmektedir.

Çevre Dostu
Yüksek fan verimi ve yanma kontrolü sayesinde temiz yanma sağlanmaktadır. Brülör ve paketlemesi %100 geri dönüşümlü malzemeden yapılmaktadır. NOx sınıfı 3 olup çok düşük emisyon değerleri vardır. Fan optimizasyonu sayesinde düşük elektrik tüketimi sağlamaktadır.

Akıllı Kontrol Sistemi
MDE2® mikro işlemci tabanlı elektronik sistemi sayesinde, işletme bilgileri görüntülenir ve saklanır. Dijital gösterge üzerinden:

  • Anlık İşletme durumu (işletme fazı, elektrik beslemesi, iyonizasyon akımı vb.)
  • İstatistiki bilgiler (çalışma süresi, devreye girme saysı, şalt sayısı ve nedenleri vb.)
  • Son iki devreye girme durumu detayları
  • Hata kodları gibi birçok bilgiye ulaşılabilinir.

Düşük Ses Seviyesi

Bal peteği şeklinde özel malzemeden yapılmış hava giriş ağzı ve polipropilen kapağı sayesinde ses düşümü sağlanmaktadır.

Pnömatik Hava-Yakıt Sistemi

Pnömatik kontrollü modellerde kapasite kontrolü fan tarafından üflenen havanın önünde bulunan bir hava klapesi ve gaz yakıt klapesinin pnömatik olarak beraber çalışmasıyla gerçekleştirilir. Pnömatik sistem ile çalışma süresi boyunca tekrar ayar yapmadan kapasite, oransal olarak kontrol edilir. Pnömatik sistem basit, güvenli, servis ve ayar gerektirmeyen bir sistemdir.

Doğru Gaz Hattı Çapı Seçimi
ELCO brülörlerin gaz hattı çapları her kazana uygun olarak olması gereken çapta seçilmektedir. Özellikle havanın soğuk gaz tüketiminin yoğun olduğu dönemlerde, gaz basıncı düşer. Bu durumda brülörlerin çalışmasında problemler oluşur, hatta brülör tamamen
durabilir. Gaz hattı ne kadar küçük ise bu risk o kadar artar. Uygun gaz hattı çapı kullanılması, düşük gaz basınçlarında bile sorunsuz işletme sağlar.

Yüksek Kaliteli Isısan Servis Desteği

Isısan Bayileri ve Servisleri %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile hizmet verirler. Tüm ürünlerin yaygın servis ağı, yedek parça ve servis garantisi bulunur. 24 saat hizmet veren nöbetçi Isısan servisleri soğuk kış gecelerinde bile haftanın 7 günü 24 saat 365 gün hizmet vererek müşterisine verdiği önemi gösterir.

cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry